Hyvinvoiva ja terve keho
1 marraskuun, 2020
Vahvemmaksi-hankkeen startti
26 maaliskuun, 2021

Muistoja menneeltä vuodelta 2020

Espoon Monikulttuuriset lapset ja nuoret piti sääntömääräisen vuosikokouksen 7.3.2021. Kokouksessa tuli sääntömääräisten asioiden ohella pohdittua sitä, miten edellisvuoden maaliskuussa pidetyn kokouksen aikaan ei ollut kenelläkään käsitystäkään siitä, miten erikoinen, poikkeava ja hämmentävä vuosi meillä olisi edessä. Saati sitten, että olisimme ymmärtäneet, miten moninaisin tavoin Covid-19 vaikuttaisi elämiimme, muokkaisi normaaliamme niin yksilöinä, perheinä kuin yhdistyksenä. 

Vuosi 2020 oli Espoon Monikulttuuriset lapset ja nuoret ry:n 11. toimintavuosi. Koronasta huolimatta siihen mahtui monenlaista mukavaa toimintaa ja ehkä nimenomaan koronan vuoksi toiminnan lomassa tapahtuvissa kohtaamisissa koettu ilo välittyi sitäkin vahvemmin. Yhdistys jatkoi vuonna 2020 tuttuun, turvalliseen ja tyytyväisyyttä tuottavaan tapaan retkien ja tapahtumien järjestämistä. Se kuljetti jäseniään Puuhamaahan, tarjosi mahdollisuuden lähteä Särkänniemeen ja päästä pomppimaan pään pyörälle Tempputemmellykseen ja HopLopiin. Lisäksi Espoon Monikulttuuriset lapset ja nuoret järjesti piknikejä, joiden kautta oli mahdollista tutustua kotiseutuun ja yhdessäolon juhlan, jossa päästiin hetkeksi nauttimaan mahdollisuudesta olla yhdessä. 
Uutena toimintana Espoon Monikultturiset lapset ja nuoret ry aloitti vuonna 2020 vanhempien ja lasten yhteisen toiminnan Espoon Me-talolla. Ryhmässä tehtiin yhdessä keittoa, askarreltiin syksyn lehdistä, saatiin asiantuntijoilta vinkkejä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin vahvistamiseen, saatiin intialaista päähierontaa ja lisäksi kokoonnuttiin online-lunchille. Ryhmän paras anti olivat jälleen kerran kohtaamiset ja toisaalta se antoi paljon vinkkejä tulevaan ja toisaalta mahdollisuuden myös kokeilla sitä, miten yhdistys pystyy toteuttamaan toimintaa myös etänä. 
Espoon Monikulttuuriset lapset ja nuoret ry kiittää jäseniään vielä kerran vuodesta 2021, olette todella tärkeitä ja rakkaita ihan jokainen. Yhdistys kiittää myös kaikkia yhteistyökumppaneitaan, erityisesti Espoon kaupunkia, Espoon keskuksen Me-taloa, Suvelan asukaspuistoa hyvästä yhteistyöstä. Vuosi 2021 näyttää jatkuvasta koronatilanteesta huolimatta Espoon Monikulttuuristen lasten ja nuorten perspektiivistä innostavalta (Stay tuned). Toivotaan kuitenkin, että tämä vuosi yllättäisi meidät iloisesti ja ennen kaikkea, että voisimme kohdata jälleen myös kasvotusten! 
Ps. Meihin saa olla aina yhteyksissä ja ehdottaa tekemistä ja toimintaa. 
Facessa: Espoon monikulttuuriset lapset ja nuoret ry 
IG: Espoonmonikulttuuriset 
Puhelin: 045-3436727

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *