Muistoja menneeltä vuodelta 2020
16 maaliskuun, 2021
Tarinoista inspiraatiota
21 kesäkuun, 2021
Näytä kaikki

Vahvemmaksi-hankkeen startti

Aurinkoinen tuulahdus Espoosta! Ilmoittaudu mukaan Espoon Monikulttuuriset lapset ja nuoret ry:n Vahvemmaksi-hankkeen startti-tilaisuuteen 29.3.2021. Kl. 18 – 19.30 (Teams). Silloin kuulet lisää yhdistyksestämme ja saat tietoa naisten kotoutumista edistävästä Vahvemmaksi-hankkeesta. Ensimmäisessä Webinaarissa keskustelemme myös siitä, miten yhdistystoiminta voi tukea naisten kotoutumista. Paneelikeskusteluun osallistuvat myös Suomi-Syyria ystävyysseura (SSYS), Klub ok ry, Espoon Maahanmuuttajien perhe ja nuorten yhdistys ja Arktiset Maahanmuuttajat ry. Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia Espoonmokulat@gmail.com tai viestiä esim. Whatsappissa: 045-3436727. Lähetämme sinulle Teams-kutsun sähköpostiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *